lunes, 24 de enero de 2011

Burj Al Arab

L'hotel Burj Al Arab, premiat l’any 1999 com el millor hotel del món, està situat a quinze quilòmetres al sud de Dubai. Aquesta meravella es va construir al mig del mar, sobre una illa artificial pròpia, amb la forma d'un veler gegantí, a uns dos-cents metres de la costa, amb la qual es comunica per un accés particular. L'hotel va ser construït sobre puntals clavats a una profunditat de 40 metres dins del mar i s'aixeca 321 metres sobre el golf Aràbic. La seva estructura és en si mateixa una recreació per a la vista humana, fins al punt de convertir-se en referència per a la ciutat de Dubai, tal com la Torre Eiffel per a París.


Burj Al Arab compta amb 202 suites de luxe amb un servei completament personalitzat per a cada visitant. Hi destaquen les recepcions privades que hi ha a cada planta i una organitzada brigada de majordoms al teu servei les 24 hores del dia. Totes les suites estan equipades amb l'última tecnologia, i cada una disposa d'un ordinador i accés a Internet. Podem trobar-hi 142 habitacions de luxe, 18 suites panoràmiques, 4 suites club, 28 suites dobles, 6 suites de tres llits, 2 presidencials i 2 suites reals. Els seus preus ronden des de 1.600 euros l'habitació més barata, als 24.500 euros que costa un apartament de 800 metres quadrats, on pots trobar-hi una sala de cinema, jacuzzis, 27 telèfons, ascensor privat, llits giratoris, una televisió de 42 polzades, vídeo sota demanda, cinc persones permanentment al seu servei.



Burj Al Arab disposa de set fantàstics restaurants, entre ells, l'Al Mahara: restaurant submarí amb un autèntic ambient marí, amb taurons, corals i altres espècies, que et faran sentir una sensació excitant en el més profund del mar.
Finalment, podem trobar-hi una pista de tennis amb unes vistes meravelloses i al 28è pis hi podem trobar un heliport, i per a les parets i terra de la recepció han utilitzat marbre de Statuario, amb un total de 28.000 llums.


És l'únic lloc que té el mèrit de ser considerat un "7 estrelles", i a més de ser el més luxós, és també el més alt del món i té unes vistes úniques sobre el desert.















Si alguna vegada et decideixes a anar-hi, l'hotel Burj Al Arab et farà gaudir de l'estada més luxosa i confortant amb la qual hagis somiat alguna vegada. Això sí, és un dels hotels és cars del món, ja que una setmana gaudint d'aquest somni us pot costar 10.500 euros, per tant és un capritx que poques persones es poden permetre.



5 comentarios:

  1. Hola Mònica!
    El cosí d’un amic meu treballa en aquest hotel i ha convidat al meu cosí a anar-hi amb un acompanyant i m’ho ha dit a mi.
    Creus que val la pena fer tants quilometres per allotjar-me en aquest hotel?
    Una encaixada

    ResponderEliminar
  2. Bones Pere!
    Quina sort que tens, ja m'agradaria a mi que em convidessin al Burj Al Arab!
    Jo hi aniria sense pensar-ho dues vegades, és una oportunitat única, i amb lo car que és, poder-hi anar gratuitament és un luxe.

    Moltes gràcies pel teu comentari!

    ResponderEliminar
  3. Jo tampoc m´ho pensaria gaire. I si pots, a veure si et pagan el bitllet d´avió!!!! Un hotel d´aquestes dimensions i amb tant luxe a de ser una verdadera passada....

    ResponderEliminar
  4. Monica has puesto el hotel mas bonito de todo el mundo!

    Hace unos 2 años que supe de su existencia, parece fantastico y perfecto. Me encantaria ir ahi un dia!

    Besos

    ResponderEliminar
  5. Angie!

    Sí, la verdad es que es impresionante.
    Ya nos podría tocar la lotería e ir unos días, o sino vamos con Pere que le sale gratis!

    Un beso.

    ResponderEliminar