lunes, 24 de enero de 2011

Expocerimònia 2011

Com cada any, podem gaudir una vegada més de l'Expocerimònia, la fira de referència del Vallès en el sector de les celebracions.
L'Expocerimònia és un punt de trobada indispensable, per informar i assesorar el client, per agafar idees, disenyar i escollir cada un dels elements de la festa que millor s'adapten als nostres gustos. Això es deu als 10.000 visitants de Catalunya, als més de 80 expositors de dins i fora de la comarca, a l'oferta variada i de qualitat i l'esmerada estètica que envolta el certamen.
Se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de Gener del 2011, al Recinte Firal de Terrassa, per 18ª vegada.
Està totalment obert al públic, i el preu de l'entrada és de 3 euros.

Horari:
Divendres de 17 a 21h.
Dissabte de 10 a 14h i de 16:30 a 21h.
Diumenge de 10 a 14h i de 16:30 a 20h.

Tots els detalls que necessites per a la vostra boda de somni els trobareu allà: restauració, fotografia, cosmètica, perruqueria i disseny de vestits, agències de viatjes, joieries, complements, floristeries, lloguer de vehícles i limusines, parament de la llar...

Disposa de molts expositors diferents, com: Masia La Tartana, Restaurant Imperial, Mary Kay, Restaurant 4 Vents, Masia Egara, El Taller de l'Anna, Joieria Solà..., entre d'altres. Cada un dels expositors disposa d'un espai per muntar la seva parada i fer propaganda dels seus serveis.

Cada any es reuneixen nuvis disposats a trobar en aquesta fira tot el que necessiten per a fer de la seva boda, el dia més especial de la seva vida. 

Aquí tenim algunes fotografies d'Expocerimònies d'edicions pasades:



























                                  Vestits de núvies












3 comentarios:

  1. Bones!
    La meva germana es vol casar i està buscant llocs on celebrar la boda. Ara que he vist això de la expocerimònia, li ho diré.
    M’ha agradat molt el teu blog i que hagis tingut la idea de fer-lo sobre l’hosteleria.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies Pere, m'alegro que t'hagi agradat el meu blog.
    Em sembla molt bé que li ho diguis a la teva germana, ja que hi trobarà moltes opcions diferents.

    Salutacions!

    ResponderEliminar
  3. Pere. Digali a la teva germana que em fasi una visita. Estaré al stand de Masia la Tartana i l´hi puc informar. També farem jornada de portes obertes.

    ResponderEliminar